Afgelopen woensdag ben ik naar Westerlee geweest. Op een kleine gezellige dorpsschool mocht ik langskomen om een teamscholing plezier in technisch lezen te geven. Het was alweer een tijdje terug dat ik deze presentatie had gegeven en meestal doen we deze scholing met z’n tweeën. Tijdens het er naartoe rijden bespeurde ik toch hier en daar een hele lichte vorm van zenuwen. Nauwelijks bespeurbaar maar toch aanwezig. Ik moest door de stad Groningen met enorme omleidingen. Het heeft mij perfect geholpen, ik moest enorm opletten dat ik geen bordje zou missen. Ik moest helemaal in het hier en nu zijn. Een hele poos zat ik dan ook achter een grote vrachtauto. Bordjes konden elk moment langs komen. En mijn bordje met nummer 7 werd afgewisseld met bordjes nummer 8 en 9. Goed opletten dus.

Bij aankomst direct de auto uit, naar binnen, glimlachen en starten. Het is helemaal goed gegaan en het was een leuke middag.

Nadenken over van alles en nog wat is niet helpend. Het komt toch altijd anders. Dankzij de bordjes was ik met hele andere dingen bezig dan de presentatie. Ik weet zeker dat dit de middag ten goede is gekomen. Fijn dat ze in Groningen zo lekker bezig zijn 😉

Meindert