Is die poster te koop?

Is die poster te koop?

Is die poster te koop?

Aan de muur in ons kantoor hebben we een canvas hangen met een uitspraak op een foto. Annelies heeft deze gemaakt en in eerste instantie was het gewoon voor ons zelf bedoeld. Een vrolijke canvas die past bij onze manier van denken.

We zijn direct aan de slag gegaan

Op Facebook zetten we dagelijks berichten. Ik keek om mij heen en ineens stond ik naast mijn stoel en maakte een foto van het canvas. Gewoon leuk om te delen. Na de plaatsing kwamen er al vrij snel twee reacties binnen van mensen die het canvas wilde kopen. Wat een prachtig compliment maar ook verbazing. Nu wil het geval dat we natuurlijk hier nooit aan hebben gedacht. Mijn eerste reactie was dan ook: ‘doe niet zo gek’. Maar een tweede gedachte was dat ik de mensen wel kon begrijpen. Een mooie poster met uitspraken zie je niet zo heel vaak. We zijn direct aan de slag gegaan.

Ook posters met een Fryske uitspraak 

Annelies heeft meerdere posters ontwikkeld en ik ben aan de slag gegaan met een webshop. Mensen kunnen canvassen kopen of posters. Het is maar net wat ze willen hebben. De eerste twee posters hangen al op een school in Dronten en in Utrecht. We hebben ook posters met een Fryske uitspraak. Helemaal blij!

Wil jij ook een paar bestellen. Het kan sinds vandaag. Klik hier voor meer informatie:
https://www.semko.nl/meer-weten-over/webshop/

Meindert Tjerkstra

Geschreven door
Meindert Tjerkstra


Back To Top