2020, ik heb er nu al zin in

2020, ik heb er nu al zin in

Het is al bijna weer een jaar geleden dat we voor het eerst ons eigen kantoor binnenstapten. Wat is er al weer veel verandert. We hebben heel veel nieuwe dingen ontwikkeld. Soms met groot succes en soms helemaal niet. Het mooiste moment was toch wel het volle posthuis theater in Heereveen. Toen we voor het eerst contact zochten met Kees van Overveld was het onwennig. Zouden er wel mensen komen? Dat hebben we geweten. De hele zaal was uitverkocht.

We hebben een herintrederscursus gemaakt. Deze cursus gaat op zeven januari van start en direct met zeven deelnemers. Een super mooi succes. Toch komt het ons niet aanwaaien. We hebben ook cursussen en teamscholingen gemaakt waar de eerste deelnemer zich nog voor moet aanmelden.  Tijdens het maken en bedenken van de cursus is het enthousiasme groot. Het is dan ook niet voor te stellen dat iemand iets niet zou willen hebben.

Semko staat voor een ander geluid in het onderwijs. Het is dan ook inspirerend om te merken dat het netwerk van Semko groter en sterker wordt. Er zijn steeds meer mensen die contact zoeken en meedenken. We hebben voor 2020 verschillende leuke projecten op de planning staan. De komende weken zal het zich al gaan ontvouwen. 

Er staat veel te gebeuren in 2020. Ik heb er nu al zin in.

Geschreven door Meindert Tjerkstra.

Back To Top