2 zaterdagen in verbondenheid

2 zaterdagen in verbondenheid

Systemisch werken

Terwijl ik op de bank zit met een boek in mijn hand merk ik dat mijn gedachten steeds terug gaan naar het vorige weekend. Ik leg het boek weg en besluit om in gedachten even volledig terug te gaan naar de tweedaagse masterclass Systemisch werken in het onderwijs. 

Passie voor onderwijs

Een mooie groep vrouwen, vol passie voor het onderwijs. Een fijne ruimte waar we twee zaterdagen met elkaar doorbrachten om ons te verdiepen in het systemisch werk in het onderwijs. We ontdekken met elkaar hoeveel invloed je gezin van herkomst heeft op de manier waarop jij het leven leeft, je plek in je gezin, de gebeurtenissen die plaatsvinden.

Ons onderwijs van iedere dag

We beleven met elkaar de verhalen die ontstaan en die we delen. We onderzoeken met elkaar de interventies die we kunnen toepassen in ons onderwijs van iedere dag – verrassend eenvoudig met verrassend grootse resultaten. En we leren hoe ieder kind leeft vanuit het verlangen om erbij te horen, hoe de ordening je plek binnen je groep bepaalt en hoe geven en nemen in balans moet zijn om optimaal te kunnen leven. 

Verbondenheid

Twee zaterdagen in verbondenheid met elkaar om in dankbaarheid op terug te zien.


Rudy heeft in april de cursus systemisch werken gegeven in Sneek.

One thought on “2 zaterdagen in verbondenheid

  1. En ik was daar bij! Twee zaterdagen de cursus gevold met fantastische vrouwen. Twee hele bijzondere zaterdagen waarin we veel deelden. Rudie gaf ons inzicht in de rangorde in systemen, balans in geven en nemen en hoe belangrijk het is om erbij te horen. Nog steeds heeft onze groep contact met elkaar , dit heb ik nog nooit met een andere cursus meegemaakt. Een echte aanrader!

Comments are closed.

Back To Top